Alles komt goed, samen met deze supercocktail!
50 ml bruine rum in shaker
20 ml Bols Cherry-brandy (of een andere cherry-likeur)
10 ml Monin Orgeat-siroop
60 ml vers ananassap
15 ml vers limoensap
8 druppels Angostura bitter
ijsblokjes toevoegen
goed shaken
strainen in hoog Tumbler-glas
afwerken met vers rozemarijn, Botanica Dehydrated Pineapple en Dehydrated Coconut
De hibiscus zorgt voor de mooi-roze kleur en een buitengewoon aroma.
40 ml Hendrick's gin in shaker
30 ml eiwit (+/- van 1 ei) toevoegen
20 ml vers citroensap toevoegen
5 Botanica Hibiscus Flower toevoegen
dry shake
ijs toevoegen
goed shaken
Highball-glas vullen met ijs
double strain in glas
50 ml spuitwater toevoegen
garneren met takje rozemarijn en wat Botanica Hibiscus Flower
Lekker fris en pittig !
50 ml vodka in koperen beker
20 ml vers limoensap in beker
snijd een limoen in partjes, knijp ze uit en doe in beker
ijsblokjes
voeg Fever Tree Ginger Beer toe
even roeren
garneren met Botanica Dehydrated Lime & Botanica Ginger Slice
Wil je je Moscow Mule nog pittiger? Dan kan je ook wat Botanica Chili Strings toevoegen.
20 ml grenadine en ijsblokjes in beker
50 ml Gorbatschow vodka in een shaker
50 ml vers sinaassap & 100 ml ananassap in shaker
10 ml Monin Cocos siroop in shaker
ijsblokjes in shaker en goed shaken
strain alles in de beker
garneren met Botanica Dehydrated Pineapple en Dehydrated Coconut