Recepten

Gregor Zimmer
Cocktail The Cherry One met gedroogde ananas en coconut

The Cherry One

Alles komt goed, samen met deze supercocktail! 50 ml bruine rum in shaker 20 ml Bols Cherry-brandy (of een andere cherry-likeur) 10 ml Monin Orgeat-siroop 60 ml vers ananassap 15 ml vers limoensap 8 druppels Angostura bitter ijsblokjes toevoegen goed shaken strainen in hoog Tumbler-glas afwerken met vers rozemarijn, Botanica Dehydrated Pineapple en Dehydrated Coconut

Lees meer →


Gregor Zimmer
Hibiscus-Fizz cocktail

Hibiscus Fizz

De hibiscus zorgt voor de mooi-roze kleur en een buitengewoon aroma. 40 ml Hendrick's gin in shaker 30 ml eiwit (+/- van 1 ei) toevoegen 20 ml vers citroensap toevoegen 5 Botanica Hibiscus Flower toevoegen dry shake ijs toevoegen goed shaken Highball-glas vullen met ijs double strain in glas 50 ml spuitwater toevoegen garneren met takje rozemarijn en wat Botanica Hibiscus Flower

Lees meer →


Gregor Zimmer
Moscow Mule

Moscow Mule

Lekker fris en pittig ! 50 ml vodka in koperen beker 20 ml vers limoensap in beker snijd een limoen in partjes, knijp ze uit en doe in beker ijsblokjes voeg Fever Tree Ginger Beer toe even roeren garneren met Botanica Dehydrated Lime & Botanica Ginger Slice Wil je je Moscow Mule nog pittiger? Dan kan je ook wat Botanica Chili Strings toevoegen.  

Lees meer →


Gregor Zimmer
Gorbatchaw Pina

Gorbatchaw Pina

20 ml grenadine en ijsblokjes in beker 50 ml Gorbatschow vodka in een shaker 50 ml vers sinaassap & 100 ml ananassap in shaker 10 ml Monin Cocos siroop in shaker ijsblokjes in shaker en goed shaken strain alles in de beker garneren met Botanica Dehydrated Pineapple en Dehydrated Coconut

Lees meer →

Recente artikelen