Whisky Sour mét schuimlaagje ZONDER eiwit

Whisky Sour mét schuimlaagje ZONDER eiwit

Verras je gasten met een Whisky Sour met een perfect schuimlaagje !

Voorbereiding :

Aquafaba-oplossing maken. 10 gr Aquafaba-poeder mengen in 150 ml warm water (60 à 70°C). 5 minuten laten rusten. Gebruiken als gewoon eiwit, bewaren in de koelkast.

In Shaker :

  • ijsblokjes
  • 1 maatje whisky (50 ml)
  • 1/2 maatje vers citroensap (25 ml)
  • 1/2 maatje suikersiroop (25 ml)
  • 1/2 maatje aquafaba-oplossing (25 ml)
  • 30 seconden shaken
  • strainen in tumbler glas, voeg ook het ijs toe
  • afwerken met Botanica gedroogde citroen

Nota voor de bartender :

Het is niet nodig om dry te shaken. De Aquafaba-oplossing is krachtig genoeg om een schuimlaagje te vormen met de ijsblokjes. Superhandig toch?


Älterer Post Neuerer Post

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen