Whisky Sour mét schuimlaagje ZONDER eiwit
Verras je gasten met een Whisky Sour met een perfect schuimlaagje ! Voorbereiding : Aquafaba-oplossing maken. 10 gr Aquafaba-poeder mengen in 150 ml warm water (60 à 70°C). 5 minuten laten rusten. Gebruiken als gewoon eiwit, bewaren in de koelkast. In Shaker : * ijsblokjes * 1 maatje whisky (50 ml) * 1/2 maatje vers citroensap (25 ml) * 1/2 maatje suikersiroop (25 ml) * 1/2 maatje aquafaba-oplossing (25 ml) * 30 seconden shaken * strainen in tumbler glas, voeg ook het ijs toe * afwerken met Botanica Dehydrated Lemon & Persian Pink Rose Nota voor de bartender : Het...
The Cherry One
Alles komt goed, samen met deze supercocktail!
50 ml bruine rum in shaker
20 ml Bols Cherry-brandy (of een andere cherry-likeur)
10 ml Monin Orgeat-siroop
60 ml vers ananassap
15 ml vers limoensap
8 druppels Angostura bitter
ijsblokjes toevoegen
goed shaken
strainen in hoog Tumbler-glas
afwerken met vers rozemarijn, Botanica Dehydrated Pineapple en Dehydrated Coconut
Hibiscus Fizz
De hibiscus zorgt voor de mooi-roze kleur en een buitengewoon aroma.
40 ml Hendrick's gin in shaker
30 ml eiwit (+/- van 1 ei) toevoegen
20 ml vers citroensap toevoegen
5 Botanica Hibiscus Flower toevoegen
dry shake
ijs toevoegen
goed shaken
Highball-glas vullen met ijs
double strain in glas
50 ml spuitwater toevoegen
garneren met takje rozemarijn en wat Botanica Hibiscus Flower
Moscow Mule
Lekker fris en pittig !
50 ml vodka in koperen beker
20 ml vers limoensap in beker
snijd een limoen in partjes, knijp ze uit en doe in beker
ijsblokjes
voeg Fever Tree Ginger Beer toe
even roeren
garneren met Botanica Dehydrated Lime & Botanica Ginger Slice
Wil je je Moscow Mule nog pittiger? Dan kan je ook wat Botanica Chili Strings toevoegen.
Recente artikelen