Hey there, festive cocktail! Voor 15 liter Hendrick's punch by Botanica Spices
Wintercocktail inspiratie: Een originele creatie met Hendrick's gin als basis om indruk te maken. Verwarmd voor extra gezelligheid! -verwarm 4l water tot 55°C in de ketel -vul aan met 9l rode wijn -voeg 1,5 kg suiker toe -roer tot de suiker gesmolten is -pers 3 sinaasappels en citroenen uit in de ketel en steek de uitgeperste helften in de ketel. -Garneer met: voeg 1 theelepel Botanica kruidnagels toevoeg 3-4 theelepels Botanica Glühwein mix toevoeg 4-5 stokjes Botanica cassia vera toe -giet een halve liter sinaasappelsap bij de ketel -meng alles en laat het een uurtje trekken -zeef alle eerder ingevoegde ingrediënten met...
Whisky Sour mét schuimlaagje ZONDER eiwit
Verras je gasten met een Whisky Sour met een perfect schuimlaagje ! Voorbereiding : Aquafaba-oplossing maken. 10 gr Aquafaba-poeder mengen in 150 ml warm water (60 à 70°C). 5 minuten laten rusten. Gebruiken als gewoon eiwit, bewaren in de koelkast. In Shaker : * ijsblokjes * 1 maatje whisky (50 ml) * 1/2 maatje vers citroensap (25 ml) * 1/2 maatje suikersiroop (25 ml) * 1/2 maatje aquafaba-oplossing (25 ml) * 30 seconden shaken * strainen in tumbler glas, voeg ook het ijs toe * afwerken met Botanica Dehydrated Lemon & Persian Pink Rose Nota voor de bartender : Het...
The Cherry One
Alles komt goed, samen met deze supercocktail!
50 ml bruine rum in shaker
20 ml Bols Cherry-brandy (of een andere cherry-likeur)
10 ml Monin Orgeat-siroop
60 ml vers ananassap
15 ml vers limoensap
8 druppels Angostura bitter
ijsblokjes toevoegen
goed shaken
strainen in hoog Tumbler-glas
afwerken met vers rozemarijn, Botanica Dehydrated Pineapple en Dehydrated Coconut
Hibiscus Fizz
De hibiscus zorgt voor de mooi-roze kleur en een buitengewoon aroma.
40 ml Hendrick's gin in shaker
30 ml eiwit (+/- van 1 ei) toevoegen
20 ml vers citroensap toevoegen
5 Botanica Hibiscus Flower toevoegen
dry shake
ijs toevoegen
goed shaken
Highball-glas vullen met ijs
double strain in glas
50 ml spuitwater toevoegen
garneren met takje rozemarijn en wat Botanica Hibiscus Flower
Recente artikelen